hoofdingang

Vragen of meer informatie?

Bel ons op:

075 - 640 35 35

of stuur een e-mail

HVC kiest voor onbemande receptie van G10 BV

De organisatiehvc 1
HVC is verantwoordelijk voor het duurzaam afvalbeheer van haar aandeelhouders. Daarnaast produceert en levert HVC duurzame energie aan gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren. De kerntaken van HVC zijn grondstoffenmanagement, opwekking en levering van duurzame energie. Bovendien ondersteunt HVC haar aandeelhouders bij het in kaart brengen van maatregelen voor lokale verduurzaming. HVC is actief in Nederland en binnen Nederland
de grootste niet-commerciële afvalinzamelaar.


Huidige situatie:

Naast HVC zijn op het terrein ook de gemeente Zaanstad, Dienst Stadsbedrijven en Baanstede,
locatie groen gehuisvest. Vanwege centralisering van de telefoon en receptie diensten heeft HVC onderzocht wat de mogelijkheden waren voor realisatie van een onbemande receptie. Zodat bezoekers toch op een professionele manier worden ontvangen en ongewenste bezoekers buiten het pand worden gehouden. HVC heeft hiervoor G10 BV benaderd en op basis van de eisen en wensen heeft G10 BV een oplossing gerealiseerd.

De oplossing:
WP 20140825 11 25 26 Pro
Bezoekers worden bij aankomst van het kantoor geleidt naar de onbemande
receptie. Via het touch screen selecteert deze het bedrijf met wie hij een afspraak
heeft en wordt er automatisch een telefoon verbinding tot stand gebracht met de juiste afdeling of persoon. Vervolgens zal de bezoeker worden opgehaald of worden doorverwezen naar de locatie waar men zich dient te melden.

Meer informatie:
G10: Sven Jansen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Terug naar nieuwsoverzicht
Sluiten

!Let op: De website van G10 maakt gebruik van cookies. Meer informatie.