Bezoekersbeheer, ID kaart beheer en Identificatie accessoires

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Vragen of meer informatie?

Bel ons op:

075 - 640 35 35

of stuur een e-mail

One-stop-shop

G10 levert flexibele oplossingen voor aanwezigheidsregistratie en identificatie van bezoekers. Met het toevoegen van de online winkel voor ID accessoires is G10 een one-stop-shop geworden; de enige in Nederland die dit totaalpakket levert. In aanvulling op de op maat gemaakte bezoekersregistratie- en kaartmanagementsystemen, biedt G10 nu via online winkel ID supply accessoires die nodig zijn om ID kaarten, badges en passen op efficiënte wijze en duidelijke wijze te kunnen presenteren en te kunnen gebruiken.

‘Klanten willen graag alles zo veel mogelijk bij één leverancier bestellen’ vertelt Sven Jansen, Accountmanager bij G10. ‘Daardoor kreeg ik destijds het idee om hen dit te bieden en heb ik ID supply opgestart’. Het plan bleek een schot in de roos en inmiddels is ID supply een goed lopende webshop. Het succes van ID supply is vooral te danken aan het specialisme van G10 op gebied van kaartmanagement. ‘Wij verkopen niet zomaar badgehouders; we kunnen goed inschatten wat voor soort houder, clip of lanyard praktisch is voor een specifieke kaart of badge of het gebruik ervan’ aldus Jansen.

ID supply beperkt zich op dit moment nog tot de Nederlandse markt en is interessant voor organisaties die regelmatig kleine of grote hoeveelheden badges, passen en andere accessoires nodig hebben zoals onderwijs- en zorginstellingen en evenementenorganisaties. Bezoek voor meer informatie over G10 de website www.g10.nl en voor meer informatie over ID supply de website www.idsupply.nl.

Over G10

G10 BV, gestart als G10 in 1999 als handelsactiviteit van SemiDice, is sinds januari 2010 een zelfstandige BV. G10 BV is actief op het gebied van bezoekersregistratie, kaartmanagement en identificatie binnen zowel het bedrijfsleven als de overheid in Nederland en België. Hierbij staat flexibiliteit centraal. Het kantoor is gevestigd in Westzaan. Meer nieuws en informatie vindt u op www.g10.nl.

Sluiten

!Let op: De website van G10 maakt gebruik van cookies. Meer informatie.