Vragen of meer informatie?

Bel ons op:

075 - 640 35 35

of stuur een e-mail

Card Exchange

Met Card Exhange is voor vrijwel elke ID kaart toepassing een oplossing beschikbaar.
Of het nu uitsluitend kaartdesign en afdrukken betreft of compleet beheer en codering van de kaart.

blauw

Met Card Exchange kaartbeheer software is het mogelijk om een eigen lay-out te ontwerpen voor uw ID-kaarten.
Middels vier stappen in de software wordt de kaart aangemaakt in het systeem, voorzien van een pasfoto, afgedrukt
en desgewenst gecodeerd om de veiligheid te vergroten. Het beheren van ID-kaarten is eenvoudiger dan ooit door de gebruiksvriendelijke software indeling.

Krachtige database connecties:
Card Exchange Ultimate is voorzien van database connectie modules. Met deze modules is het mogelijk om een directe verbinding te maken met databases zoals SQL, MySQL, Oracle of MS Access.

Door de koppeling met deze databases zijn de gebruikersmogelijkheden en integratiemogelijkheden van de software zeer uitgebreid. Zo is het mogelijk om verbinding te maken met een ongelimiteerd aantal databases en kan data uit een bestaande database worden gelezen en vervolgens worden weggeschreven naar een andere database.
Op deze manier is integratie tussen verschillende systemen zoals bijvoorbeeld toegangscontrole en werktijdregistratie mogelijk. Tevens zorgt de database connectie module voor een veilige verbinding voor uitwisseling van gegevens.

Multi-user:
Middels de directe database koppelingen is het mogelijk gebruik te maken van extra userlicenties, die per user kunnen worden voorzien van modules. Het aantal uit te breiden users is ongelimiteerd, maar afhankelijk van het type te gebruiken databasekoppeling.

Fotomodule:
Een speciale fotomodule is beschikbaar die vrijwel alle types Canon spiegel reflex camera's ondersteunt. De module voorziet een directe communicatie met de camera (live beeld op PC scherm) evenals een "Face Snap" functie, waarbij volledig automatisch het gezicht van de persoon in de juiste verhouding wordt uitgesneden.

Codeermodule:
Met de codeermodule is het mogelijk om MIFARE® DESFire® EV1 kaarten te beschrijven, op de hoogst mogelijke beveiligingsgraad.


Card Exchange is leverbaar in verschillende versies:
blauw klein

   
   Card Exchange - GO

   Card Exchange - Premium

   Card Exchange - Professional

   Card Exchange - Ultimate

 

Samen met de uitgebreide range Magicard kaartprinters vormt  Card Exchange een 1 click oplossing om op een eenvoudige wijze hoogwaardige kaarten te bedrukken.

 

Sluiten

!Let op: De website van G10 maakt gebruik van cookies. Meer informatie.